Společnost STILL ČR vyráží na roadshow.

Manipulační techniku předvede ve třech českých městech

Praha, 26. března 2024 – Společnost STILL ČR se brzy vydá na svou Oranžovou Roadshow. Zájemce o manipulační techniku v Českých Budějovicích, Plzni a Olomouci seznámí se svými elektrickými ručně vedenými vozíky, ale také s čelními vozíky RCE, které jsou novým přírůstkem do rodiny STILL.

Kontakt

Petra Ždánská
+420 602 489 383
petra.zdanska@still.cz 


První zastávka Oranžové Roadshow STILL ČR proběhne 11. dubna v Českých Budějovicích, 18. dubna se přesuneme do Plzně a jízdu zakončíme 16. května v Olomouci. Návštěvníci se mají na co těšit. Přivezeme jim ukázat zástupce naší flotily vozíků, které rozhodně stojí za vidění a vyzkoušení,“ zve na akci manažerka marketingu STILL ČR Petra Ždánská.

Návštěvníci uvidí například nové, cenově výhodné elektrické vysokozdvižné vozíky RCE, které jsou určeny především pro jednoduchá až středně komplexní nasazení v jednosměnném provozu. „Představují ideální volbu pro společnosti s příležitostnými a méně intenzivními potřebami manipulace. Naši specialisté a technici budou návštěvníkům po celý den k dispozici pro individuální konzultace a dotazy,“ vysvětluje Petra Ždánská a pokračuje: „Zájemci budou mít jedinečnou příležitost prohlédnout si všechny detaily – pohodlnou kabinu řidiče, ovládací prvky, zdvihové zařízení, bateriový prostor a stožár. A ti, kdo k tomu mají potřebné oprávnění, si budou moci vyzkoušet i snadné ovládání našich nových vozíků RCE. K vidění, otestování a zvýhodněnému nákupu bude také repasovaná manipulační technika.

Nové vysokozdvižné vozíky STILL RCE se vedle základních funkcí pyšní intuitivním ovládáním, standardizovanými balíčky vybavení a minimálními nároky na údržbu. Společnost návštěvníkům předvede také elektrické nízko i vysokozdvižné paletové vozíky.

Chybět nebude ani bohatý doprovodný program v podobě soutěží, parkourové show a dětského skákacího hradu. Celým dnem návštěvníky provede moderátor Petr Rychlý.

Zájemci z řad profesionálů, kteří budou mít zájem o soutěžní jízdy se mohou registrovat. Získají vouchery na nákup manipulační techniky STILL a na akci pro ně bude připraveno občerstvení.

Registrace zde

 

Baner Czech Tourism